Organik Kuru İncir 250 gr Orgibite
Organik Kuru İncir 250 gr Orgibite
Organik Kuru İncir 250 gr Orgibite
Organik Kuru İncir 250 gr Orgibite

Organik Kuru İncir 250 gr Orgibite (ORG-295-GK)

İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺129,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺115,00(KDV Dahil)

Orgibite Organik Kuru İncir 250 gr

 

Organik/Glutensiz/Yerli Üretim/Güneşte Kurutma

 

Orgibite 20 yıllık tecrübesiyle sizin için Ege yöresinin en iyi organik incirlerini özenle toplar. Uluslararası standartlara uygun olarak kuruttuğu %100 organik ve FDA onaylı ürünleri tüketicilerle buluştururken daima en çok tercih edilen cins olan Sarı lop dağ incirini kullanır.

Orgibite Organik Kuru İncir 250 gr

Organik/Glutensiz/Yerli Üretim/Güneşte Kurutma

Orgibite 20 yıllık tecrübesiyle sizin için Ege yöresinin en iyi organik incirlerini özenle toplar. Uluslararası standartlara uygun olarak kuruttuğu %100 organik ve FDA onaylı ürünleri tüketicilerle buluştururken daima en çok tercih edilen cins olan Sarı lop dağ incirini kullanır.

Vegan ve vejetaryen beslenmeye tamamen uygun olan kuru incir meyvesi, başta şeker ve tuz olmak üzere hiçbir ilave katkı maddesi olmadan üretilir. Organik kuru incir yetiştiriciliğinin gübreleme ve hastalık-zararlıları önleme uygulamalarının yanı sıra, seçilen ekim alanı, çeşit seçimi, fidanın kalitesi, terbiye sistemi seçimi, budama tekniği, toprak işleme, sulama ve hasat gibi konular da en az bu uygulamalar kadar büyük önem taşıyan kültürel işlemlerdir.

Kuru incir, iklim koşullarına göre iki farklı yöntemle kurutulur. Kurutma işlemi iklimin incir kurutmaya yetecek ölçüde kuru ve sıcak olduğu bölgelerde güneş altında 3-5 gün boyunca 40 derecenin üzerindeki hava sıcaklığında, sulak ve nemli olduğu bölgelerde ise 43-46 derecede 12 saat boyunca fırınlanarak gerçekleştirilir. Lezzetli bir kuru incir elde edebilmenin en önemli koşulu tercih edilecek incirlerin yüksek kalitede olmasıdır. Birçok incir cinsi genel olarak kurutulmaya uygun olsa da özellikle yeterince olgunlaşmış, ince kabuklu ve içi dolgun incirleri tercih etmek kurutma işleminin verimliliği açısından oldukça önemlidir.

 

Organik kuru kayısı yetiştiriciliğinin gübreleme ve hastalık-zararlıları önleme uygulamalarının yanı sıra, seçilen ekim alanı, çeşit seçimi, fidanın kalitesi, terbiye sistemi seçimi, budama tekniği, toprak işleme, sulama ve hasat gibi konular da en az bu uygulamalar kadar büyük önem taşıyan kültürel işlemlerdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR