Jelatinize (önden pişirilmiş) Maka kökü tozu;
Kullanım Şekli: 1 bardak suya veya doğal bir içecek içerisine 1 tatlı kaşığı ekleyip, sabah aç karnına tüketebilirsiniz.
Maka, 4 farklı renk çeşidi olan adaptojenik etkide bir köktür.
Bu değerli kökler beyaz, kırmızı, siyah ve mor renklerde bununur.
Pek çok maka ürünü yalnızca sarı köklerden oluşur. Ancak kaliteli bir maka kökü tozu 3-4 renk maka kökünden oluşmaktadır ve bu renk karışım miktarı, kompozisyonu çok önemlidir.
Maka, zorlu koşullarda yetiştiği Peru And Dağlarına özgüdür ve yetiştiği rakım ne kadar yüksek olursa, sağladığı faydalar o oranda artar.
Yüksek kaliteli Maca, 3000 mt rakımlarda yetiştirilir, ancak en kaliteli Maka kökleri deniz seviyesinden 4200 mt üzeri rakımda yetişmektedir.
Tabi ki iyi bir Maca kökü tozu için sadece yüksek rakımda yetmeyebilir.
En üst düzeyde kaliteli maka için;